Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


035 Волонтери консультаційного центру Руху за життя “Колиска життя” 25.10.2013 р. висадили 8 дерев-катальп на центральній алеї парку “Топільче”, яка проходить повз Козацький острів.

Усі дерева з’явилися у Тернопільському гідропарку завдяки підтримці міської ради в особі міського голови Сергія Надала та заступника з гуманітарних питань Леоніда Бицюри та були висаджені одночасно з акцією висадки інших дерев мером на честь Дивізії "Галичина".

Цікавим є те, що плід катальпи - це ціліндрична двостулкова коробочка, в центрі якої знаходиться ПЛАЦЕНТА. Саме так вона називається, що є дуже символічним стосовно тематики цього заходу.

Віримо, що дерева, які щороку тішитимуть тернополян своєю красою, зможуть підтримати віру кожної жінки у свій особливий дар і радість від такого особливого і ніжного призначення на Землі - бути матір'ю.
Незабаром алею з 8-ми дерев прикрасить пам'ятна табличка: Алея в честь життя немовлят, врятованих від аборту. Ідея -консультаційного центру руху за життя “Колиска життя”". 

030 040

Ви тут: Головна Новини Алея з 50-ти катальп прикрасила місто, дерева садили на честь життя діток врятованих від аборту та на честь Дивізії "Галичини"