Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


1-0479Народився. Жив. Впав. Вижив. Був у комі. Одужує. Сидить. Ходить. Саме стільки всього пережив Ярослав у свій 1 рочок. І допомогла йому тільки СИЛА ВАШОЇ МОЛИТВИ, вашої матеріальної допомоги, вашої доброти, вашої людяності і любові.

Надії на одужання синочка, не давали навіть лікарі, говорили: ”0,01відсоток, що дитини виживе, а якщо виживе, то яка вона буде?”

0ReXbCyLDzM

Зараз Ярослав зростає зі своїми братиком і сестричкою. Він грається м’ячиком, намагається самостійно ходити, говорить мама,тата, баба, найбільше захоплення – великі собаки.


Отак дивлюсь на нього, і думаю: ”Який прекрасний Божий замисел, що залишив нам Ярославчика. Тепер кожну вільну хвилиночку я дякую Богові за синочка, відчуваю велику ейфорію і блаженство, сльози щастя, що у нашій сім’ї відбулося велике чудо.

 

SbIZ2HTGfZ0Спасибі Вам, що молили за нас, підтримали матеріально, особливо дякую Іринці Дригуш та пані Марії Хомів, з ними спілкувалася найбільше. Молюся за Ваше здоров’я кожного дня. Хоч не знаю Вас по іменно, проте знаю, що Бог знає Вас усіх.


Дякую Вам, що робите нашій сім’ї рай на землі. Бо що, може бути важливіше

, ніж любов, віра і здорові дітки.

 

Дякую ВАМ за СИЛУ ВАШОЇ МОЛИТВИ!!!

Мама Ярославчика

Ви тут: Головна Новини Сила молитви