Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


14184387 1156708261076476 3255296465820033449 nДо Дня Батька в Тернополі, та 4-ї річниці роботи консультаційного центру за збереження життя "Колиска життя", готові для батьків школярів, провести безкоштовний, дуже важливий просвітницько-освітній семінар.

Запрошуємо батьків реєструватись на хороший семінар на тему: "Бути батьками- це місія. Ознайомлення з основами психологічної допомоги дітям та підліткам, що пережили психотравмуючі події".

Семінар проходитиме 19.09 з 19.00 до 21.40 в готелі "Тернопіль", вул.Замкова 14, малий зал.

Лише 40 осіб. Реєструючись- ви заявляєте про свою ТОЧНУ присутність!
На жаль, коли кількість осіб переважить 40 осіб- ми зупинимо реєстрацію. 
ЦЕ СЕМІНАР ДЛЯ ДОРОСЛИХ, Участь без дітей!!!

Дуже важлива тема і дуже потрібна для татусів, які є захисниками та героями в очах дітей, та не завжди ними бувають, або не відають що робити в разі потреби.Так, важливо вміти допомогти дітям і зберегти їхнє фізичне та психоемоційне здоров'я!

Семінар проведуть залучені фахівці:
Марі Хомів- лікар психотерапевт, координатор та автор ряду проектів та соціальних ініціатив, святкувань. Діючі проекти на сьогодні: для вагітних - "Школа щасливого материнства св.Анни" , для підлітків  - "Я-цінна. Я-гідна. Я-особлива", для жінок - "Територія тіла".

@Alyona Plotnikova- Альона Плотнікова, лікар психіатр, учасниця ряду конференцій та семінарів, консультант, професіонал своєї справи,

за допомоги:
-@Liudmyla Bogutska Людмила Богуцька. сімейний психолог-консультант, консультант Подружньої порадні та консультативного центру за збереження життя "Колиска життя".

В межах національного проекту Інституту психічного здоров’я УКУ.

Семінар включатиме в себе короткий огляд питань травми та ПТСР. Поняття про вікно толерантності, ресурси та техінки коупінгу. Знання про те, як діти переживають втрату та про важливість Сім’ї, батьків, вчителів, психологів і оточення, як можливостей для зцілення. Про місію БАТЬКА в цьому житті.

Даний семінар вже відбувався 19.05. 2016 в 20 школі міста Тернополя, за підтримки Тернопільського комунального методичного центру науково -освітніх інновацій та моніторингу.
У семінарі взяли участь 58 осіб. Слухачі залишили відгуки, що дана тема є надзвичайно важлива для пізнання, усвідомлення та має багато практичних рекомендацій, як спільно допомагати на шляху до зцілення.

Зареєструватися можна написавши у FaceBook до Марії Хомів, вказавши своє ПІБ та контактний телефон.

Ви тут: Головна Новини Семінар на тему: "Бути батьками- це місія. Ознайомлення з основами психологічної допомоги дітям та підліткам, що пережили психотравмуючі події"