Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


Mother Tereza and childrenОтримуючи в 1979 р. Нобелівську премію миру, Мати Тереза вимовила знаменні слова на тему абортів. «Аборт є найбільшою загрозою для миру на землі. Кожне життя — це життя Бога в нас. Ненароджена дитина несе в собі життя Бога. Ми не маємо жодного права знищувати її, які б засоби при цьому не використовувалися. (...) Дитина завжди є даром від Бога. Високорозвинені країни, де аборт дозволяється, в кінцевому результаті — найбідніші з бідних. Найбільшу загрозу для миру на землі представляє аборт.

Якщо ми здатні знищити життя, що дає нам Бог, якщо мати здатна стати катом для власних дітей, чи існує сенс говорити про інші вбивства і війни у світі?

Сьогодні люди не люблять одне одного, і саме тут — джерело загрози для миру. Аборт — це зачаток зла на землі...

Боже, даруй нам благодать, щоб припинилися вбивства дітей у лоні матері і де б це не було. Пресвята Богородиця, Ти, Яка з любов’ю прийняла Ісуса, оберігай від гріха аборту всіх матерів світу!

Ненароджені діти — найбідніші з бідних. Вони дуже близькі до Бога.

Я завжди прошу лікарів не вбивати ненароджених дітей. Якщо вони нікому не потрібні, я прийму їх. В очах кожної дитини я бачу присутність Бога. Якщо матері і надалі будуть продовжувати вбивати своїх дітей, ми не зможемо запобігти війнам».

Джерело: ruh-za-zhyttia.org.ua

Ви тут: Головна Статті Мати Тереза про аборти