Консультаційний центр "КОЛИСКА ЖИТТЯ" 

helping

 Допомога жінкам у кризовій та небажаній вагітності, жінкам із постабортним синдромом.
вул. Сагайдачного 14 (Архикатедральний Собор УГКЦ) м. Тернопіль
Телефон гарячої лінії (097) 923-02-04


10 rokiv den simji v ochikuv dytyny"Архангельським голосом кличемо до Тебе, Пречиста:
"Радуйся благодатна, Господь з Тобою"
(Величання празника).
 
В день коли Марія прийняли радісну звістку про те, що вона стане Матір'ю Божою, ми хочемо звернути увагу на превелику святість батьківського покликання. Кожен знає, як багато в житті людини залежить від її батьків, від того, як вони приймуть її у цей світ, яку дорогу подарують.
 
На Тернопільщині, наприклад, сьогодні офіційно святкують День «Свята сім'ї в очікуванні дитини» як день подяки за дар життя. Бажаємо лише чудових звісток!
 
 День «Свята сім’ї в очікуванні дитини» повинен відзначатися перш за все, як день подяки за дар життя. Закликаємо кожного подякувати Господу за отриманий дар життя, згадати особливо про дітей, які перебувають у лонах матерів та пам’ятати, що життя є священним і недоторканним. Цей день має стати особливим днем шанування життя, шанування кожної дитини, яка народжується.
 
Також важливо в цей день привертати увагу суспільства до питань материнства, батьківства і сім’ї, адже усвідомлення свого батьківства і материнства розпочинається саме з першого дня зачаття дитини. Дев’ять місяців в очікуванні дитини дають можливість цілій сім’ї дієво та гідно взяти участь у подоланні перешкод, через які проходить їхня дитина і вони самі. А пізніше ще й закласти у своїй сім”ї правильні сімейні цінності, повагу, любов, саме життя.
 
Щасливі, що маємо нагоду з 2011 року, святкувати в цей день - День сім' ї в очікуванні дитини.
 
Фото -14 років тому.
Банеру - 10 років.
Ви тут: Головна Новини Вітаємо з Днем сім'ї в очікуванні дитини